Inschrijven op het Stanislascollege

Stanislascollege heeft scholen in Delft, Rijswijk en Pijnacker. Onze scholen hebben te maken met verschillende BOVO-procedures. Op onze scholen in Delft kun je je aanmelden vanaf 23 januari. In Pijnacker en Rijswijk kun je je aanmelden als je het adviesformulier van de basisschool hebt ontvangen.

Bericht van toelating
Leerlingen die zich uiterlijk 24 maart aanmelden, krijgen op 31 maart bericht over de plaatsing. Leerlingen die na 24 maart zijn aangemeld krijgen na 1 april bericht over de plaatsing. 

Hoe kun je je aanmelden voor de brugklas (leerjaar 1)?

Om een inschrijving definitief te kunnen maken hebben wij het volgende nodig:

  • het aanmeldingsformulier (ingevuld en ondertekend)
  • het adviesformulier dat wordt verstrekt door de basisschool

Aanmeldingsformulier
De aanmeldingsformulieren van onze 6 scholen staan hieronder. Je kunt deze downloaden, uitprinten en invullen of een exemplaar ophalen bij onze school.
Het ingevulde en ondertekende formulier kan worden ingeleverd bij de receptie van onze school. Voor onze scholen in Rijswijk kan een inschrijfafspraak gemaakt worden. Tijdens de open dagen kan onder begeleiding van een medewerker van onze school worden ingeschreven. 

Adviesformulier
Op het adviesformulier van de basisschool staat een code. Deze code geeft eenmalig toegang tot het onderwijskundig rapport van de leerling. Het is daarom belangrijk dat een leerling bij 1 school tegelijk wordt aangemeld. Als het adviesformulier nog niet verstrekt is, maar de aanmeldingsperiode al gestart is, kan in de meeste gevallen alvast een voorlopige inschrijving gemaakt worden. Hiervoor kan contact opgenomen worden met de betreffende school.