Internet, e-mail, mobiele telefonie en social media

De online mogelijkheden worden voortdurend uitgebreid. Dit biedt kansen voor iedereen die bij Stanislascollege betrokken is. Wij vertrouwen erop dat  iedereen verantwoord om gaat met internet en social media. Daarnaast hebben wij enkele richtlijnen en regels opgesteld voor het gebruik van internet, e-mail, mobiele telefonie en social media.

De technische en digitale voorzieningen voor personeel en leerlingen worden voortdurend uitgebreid en aangepast. Er wordt steeds vaker gebruik gemaakt van digitale leermiddelen, internet en social media. Dat is logisch aangezien goede digitale vaardigheden belangrijk zijn voor een succesvolle toekomst. Bovendien kunnen zij een goede bijdrage leveren aan de professionaliteit van onderwijspersoneel en de kwaliteit van het onderwijs.

Het Stanislascollege vertrouwt erop dat zijn medewerkers en leerlingen verantwoord omgaan met internet, e-mail en sociale media. Om een ieder die bij het Stanislascollege betrokken is of zich daarbij betrokken voelt daarvoor richtlijnen te geven voor het gebruik van social media, is een protocol opgesteld. Dit protocol biedt bovendien hulp aan degenen die slachtoffer zijn van misbruik van social media.

Social Media

Ontdek welke afspraken we hebben en hoe je er verstandig mee omgaat