Digitaal aanmelden

In verband met de huidige omstandigheden willen wij de komst van ouders naar onze school zoveel mogelijk beperken. Daarom kan de aanmelding vanaf nu ook digitaal worden gedaan.

Digitaal aanmelden kan op twee manieren:

1. 

Het aanmeldformulier downloaden en vervolgens digitaal invullen en opslaan als pdf. Dit pdf bestand kan samen met de benodigde bijlagen digitaal worden ingestuurd via het onderstaande formulier. 
Voor het invullen en digitaal ondertekenen (zie handleiding) van het aanmeldformulier is het programma Acrobat Reader nodig. Klik hier om dit programma gratis te downloaden.

2.Het aanmeldformulier afdrukken, handmatig invullen en vervolgens inscannen en opslaan als pdf. Dit pdf bestand kan samen met de benodigde bijlagen digitaal worden ingestuurd via het onderstaande formulier. 

Indien bovenstaande opties niet lukken, dan kunt u het ingevulde aanmeldformulier, incl. bijlagen ook per post naar ons opsturen of deponeren in onze brievenbus bij de school.

LET OP! Het aanmeldformulier moet voorzien zijn van een rechtsgeldige handtekening.
Klik hier voor de handleiding digitaal invullen en ondertekenen. 

Download het aanmeldformulier

Opsturen aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in en voeg het aanmeldformulier als pdf en het adviesformulier met daarop een unieke code als bijlage toe. Alleen als beide bestanden zijn bijgesloten, kunnen wij starten met de aanmelding.
Optioneel kunnen andere relevante bijlagen worden toegevoegd in de drie uploadmogelijkheden daaronder, zoals een dyslexieverklaring, verklaring ADD, etc. 

Let op: de bevestiging van de digitale aanmelding kan per e-mail in de map spam of ongewenste e-mail binnenkomen

Formulier aanmeldingen standaard

Gegevens aanmelding standaard
Uploads aanmelding standaard
Eventuele andere bijlagen die relevant zijn voor de aanmelding (zoals een verklaring voor dyslexie of ADHD).
Verzenden