U bezoekt onze website met een verouderde browser, waardoor onze website niet correct wordt weergegeven.
Wij adviseren Internet Explorer 9, 10 of 11 (zonder compatibiliteitsmodus), of een recente versie van Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari.

VMBO-bus Lucas onderwijs stopt bij Stanislascollege Beweeg-vmbo/mavo

Leerlingen uit groep 7 en 8 en hun ouders van de 50 basisscholen van Lucas Onderwijs in de regio zijn uitgenodigd om te komen kennismaken op het Stanislascollege Beweeg-vmbo/mavo in Rijswijk. De school heeft gekozen voor een bijzondere manier van onderwijs. Dat maakt het voor de leerlingen en ouders extra interessant om deze school te bezoeken.
Tientallen leerlingen en ouders werden vandaag verwelkomd in de school. 

Heb je deze kans gemist? Er zijn nog genoeg andere momenten waarop je het Beweeg-vmbo/mavo kunt bezoeken. Klik hier voor de open dagen.

Het Stanislas Beweeg-vmbo/mavo is een school waar elke schooldag begint met sporten. Halverwege de dag krijgen leerlingen een combinatie van leren en bewegen tegelijk. Onderzoek heeft aangetoond dat leerlingen door het sporten betere leerresultaten halen. Maar er zijn meer voordelen: leerlingen kunnen zich beter concentreren, zijn gezonder en fitter, zitten lekkerder in hun vel en het sporten zorgt voor een extra gezellige sfeer in de school.
Naast het sporten is er veel aandacht voor de talenten en interesses van elke leerling. Zo maken zij succesvolle keuzes voor de toekomst.

Publicatiedatum: 15 november 2018