Home > Scholen > Krakeelpolderweg - Delft

Maatschappelijke Stage Markt

Op maandagavond 22 september 2014 vindt in het ROC Mondriaan te Delft de MAS-markt plaats. Vanaf 19:00 uur zijn de leerlingen van de 2e klassen hier welkom met ouders/verzorgers. Er is veel informatie over diverse maatschappelijke stage organisaties. Hier kunnen de leerlingen regelen waar zij het komende jaar hun stage gaan lopen.


Leerlingen halen boeken op!

Vandaag, donderdag 28 augustus 2014, hebben alle leerlingen hun boeken opgehaald. Dit is altijd weer een gezellige eerste gebeurtenis binnen de school. In de leerlingenhal zitten overal leerlingen de pakketten te controleren en over te pakken van de dozen naar hun, soms nieuw aangeschafte, boekentassen!
Succes allemaal het komende schooljaar!


Jaargids 2014-2015

Klik hier voor de jaargids.
De gids bevat praktische informatie over de organisatie, het onderwijs, de begeleiding, de reglementen en de medewerkers van de school.


Tropische hitte op Uitgaansdag 3e en 4e klassen

Donderdag 10 juli 2014 hebben de leerlingen van 3e en 4e klassen een geweldige dag uitgaansdag gehad. Het was zeer warm die dag, dus dat wel werd dubbel genieten! Hier kunnen de foto's worden ingezien.


Compilatie examenjaar 13-14 D&C


Diploma uitreiking examenleerlingen D&C

Maandag 30 juni 2014 heeft de diploma uitreiking plaatsgevonden aan de examenkandidaten van de sector Dienstverlening & Commercie.
Leerlingen werden met limousines gebracht  en het is een mooi feest geworden!
Deze foto's geven een indruk van de fantastische, feestelijke sfeer die deze avond domineerde!


School en schoolplein rookvrij vanaf 2014-2015


Brief aan ouders leerlingen 3 D&C

In onderstaande brief staat informatie over de laatste schoolweek van 3D&C lln.
Lees hier de brief.


Woorden schieten te kort . . . . . . . . . . . . . . Een kanjer van een collega is ons ontvallen.

Vrijdagavond 13 juni bereikte ons het ontstellende bericht dat de heer Wim Haanappel, een van onze docenten, onverwachts is overleden.

Hij was docent techniek breed met als specialisatie bouwtechniek. Verslagenheid, ongeloof en verbijstering overheersen onze gevoelens. Meneer Haanappel stond midden in de school en midden in het leven. Niemand kon om hem heen en iedereen kende hem. Al was het alleen al, omdat hij door zijn lengte met kop en schouders boven iedereen uit stak en omdat zijn welluidende basstem uit duizenden te herkennen was. Maar vooral zijn betrokkenheid bij onze leerlingen en zijn inzet voor hun opleiding waren kenmerkend. Wim was de spil van de sector Techniek & Technologie en zeer geliefd bij de leerlingen en collega’s. Hij stond voor alles en iedereen klaar. Bij het organiseren van de werkweek, bij het maken van het decor voor de musicals of bij het entertainen op een personeelsfeest, Wim was daar waar hij nodig bleek. Op zijn eigen warme, vrolijke en humoristische wijze wist hij elke gelegenheid tot een feest te maken. Dat gold ook voor zijn lessen. De leerlingen en zijn collega’s zullen hem vreselijk missen!

Ons medeleven gaat uit naar de naaste familie van meneer Haanappel.   
Namens alle leerlingen en medewerkers wensen wij zijn vrouw, zijn dochter en zijn broer Sjaak, docent in de sector T&T, heel veel sterkte en kracht bij het verwerken van dit zware verlies.


Sportdag 5 juni 2014

Vandaag, donderdag 5 juni hebben het 1e, 2e en 3e leerjaar sportdag op Sportpark Biesland. De eerste foto's zijn al binnen en kunt u hier bekijken!


Berichten 1 tot 10 van 208

Maandag 1 september start schooljaar

Maandag 1 september heeft het Stanislascollege haar deuren weer geopend voor het nieuwe schooljaar!
Nieuw dit schooljaar: de hele school is rookvrij. Op het schoolplein mag dus ook niet meer gerookt worden!


Zomervakantie 2014

Van maandag 21 juli 2014 tot en met vrijdag 29 augustus 2014 is de zomervakantie! De medewerkers van Stanislascollege Krakeel wensen alle leerlingen ouders en verzorgers een hele vrolijke, uitbundige, zomerse vakantietijd toe!
Wij hopen alle leerlingen gezond en wel op maandag 1 september 2014 te ontvangen!

De jaarplanning 2014-2015 kunt u hier vast inkijken!


Project Welkom in Delft afgerond

Van vrijdag 4 juli tot en met woensdag 9 juli hebben de leerlingen van 3 D&C hard gewerkt aan het project Welkom in Delft, dit project is ontwikkeld door Dhr S.El Yakhlifi . De leerlingen waren verdeeld in 8 groepen. Iedere groep had een thema, zoals hotels, winkelen, restaurants en uitgaan in Delft. Hier moesten zij een website van maken. Tijdens een wandeling door Delft hebben zij informatie verzameld en foto's gemaakt van hun specifieke thema. Dit alles werd verwerkt op hun website. De website's zijn gemaakt als informatie bron voor het toerisme. Uit de acht website's is een winnaar gekozen door de jury die bestond uit 3 docenten en leerling. De groep van Jaimy heeft de beker gewonnen.De gewonnen website is hier te bewonderen! Klik hier voor een foto impressie van de projectweek.


Diploma uitreiking examenleerlingen T&T

Dinsdag 2 juli 2014 heeft de diploma uitreiking plaats gevonden van de sector Techniek & Technologie. Er werd kort aandacht geschonken aan het overlijden van Dhr W. Haanappel, dat was een triest moment tijdens een verder feestelijke gebeurtenis! 
Bekijk hier de foto's die allen getuigen van een zeer goede sfeer!


Dag van de Zorg groot succes!

Donderdag 19 juni 2014 heeft de Dag van de Zorg plaats gevonden op onze locatie.
Leerlingen van 3 dc en ook leerlingen van de 3e klassen van het Grotius en CLD hadden ieder aangegeven in welke 3 beroepen zij het meest geïnteresseerd waren. Door de hele school waren professionals van diverse pluimage aanwezig om leerlingen een inkijk in de dagelijkse werkzaamheden te geven.
Lees hier meer!


2e klassen gaan naar de Efteling

Op vrijdag 4 juli gaan de 2e klassen onder begeleiding van enkele docenten, een dagje genieten in de Efteling. Een mooie manier om het jaar af te sluiten!
Klik hier voor de brief die aan de ouders is verzonden.


Wendag brugklassers schooljaar 14-15

Klas 1K van mentor Dhr Piening 2014-2015
Woensdag 18 juni 2014 hebben de brugklasleerlingen voor schooljaar 2014-2015 hun nieuwe school bezocht. Op het binnenplein van onze school stonden de mentoren klaar om de leerlingen te ontvangen.
Nog wat onwennig verzamelden de leerlingen zich bij de juiste mentor. Wanneer alle leerlingen van de klas aanwezig waren vertrok de mentor met zijn leerlingen naar zijn/haar lokaal waar de leerlingen een proeflesje kregen. Hierdoor hebben de leerlingen alvast een idee hoe het een en ander komend schooljaar gaat verlopen! Wij wensen de nieuwe brugklassers veel succes in het komende schooljaar!
Klik hier voor meer foto's!


Zorgdag donderdag 19 juni 2014

Op 19 juni a.s. vindt er op Stanislascollege, Krakeel, een Zorgdag plaats voor alle leerlingen van klas 3 VMBO  ook van het CLD en het Grotius. De leerlingen kunnen die dag drie gekozen workshops volgen van organisaties die werkzaam zijn  in de Zorg en van ROC Mondriaan. Het doel is, om leerlingen te laten kennismaken met de vele beroepsmogelijkheden en veranderingen in de Zorgsector. De dag zal worden geopend door de wethouder van Wonen, Stedelijke vernieuwing en Zorg, de heer de Prez. Als uitsmijter treedt de toneelgroep van De Ruimte (Ipse) op!


Zomer-BOVO overdracht PO-VO

Op donderdag 19 juni 2014 vindt de Zomer-BOVO plaats op de locatie Reinier de Graaf van het Stanislascollege. De Zomer-Bovo start om 16:00 uur.
Tijdens de Zomer-Bovo vindt er een warme overdracht plaats tussen de nieuwe mentor en de huidige groep 8 docent, van de nieuwe brugklasser. Dit garandeert een goede start voor de leerlingen.


Gitaarles van Dhr Piening

Vandaag, maandag 26 mei 2014, hebben de leerlingen van klas 1B tijdens de les van de heer Piening, de accoorden van het song festival liedje "Calm after the storm"  geleerd!
Waylon en Ilse de Lange hebben met dit liedje de tweede plaats bereikt tijdens het Europese songfestival.


Berichten 1 tot 10 van 210

Klik hier voor het archief

Krakeelpolderweg - Delft
Volg ons op @KrakeelSck

Dinsdag 2 september 2014

Start lessen van leerjaar 2 en 3e en 4e klassen TT.
09:00 start leerjaar 1 en klas 2F hebben op di 2 en wo 3 september Tabletdagen.
3e klas DC en 4e Klas DC start project "Oer Hollands".

Dinsdag 2 september 2014

Schoolfotograaf
Indeling volgt

Donderdag 4 september 2014

Leerjaar 1 start lessen volgens rooster

Dinsdag 9 september 2014

Cabaret voorstelling voor leerjaar 1
van Dhr Johan Cahusak
"Verkeer en veiligheid"
Indeling volgt

Donderdag 18 september 2014

Introductiedag leerjaar 1 en 2

Donderdag 18 september 2014

Disco leerjaar 1 en 2 in de aula

Maandag 22 september 2014

19:00  Voorlichtingsavond 3e klas DC
20:30  Voorlichtingsavond 4e klas DC

Maandag 22 september 2014

MAS Delft Stage Markt
voor 2e klassen
Van 19:00 tot 20:30
ROC Mondriaan Delft
Brasserskade 1, Delft

Dinsdag 23 september 2014

19:00  Voorlichtingsavond 3e klas TT
20:30  Voorlichtingsavond 4e klas TT

Donderdag 2 oktober 2014

19:30  Voorlichtingsavond leerjaar 2

Maandag 6 oktober 2014

19:30  Kennismakingsavond leerjaar 1