Home > Scholen > Krakeelpolderweg - Delft

Project LO: Bootcamp

Van 20-4 t/m 24-4 staan de lessen Sport en Bewegen van leerjaar 1 in het teken van Bootcamp. Maandag gingen de klassen 1A, 1B en 1E  al  helemaal  los bij Sportcenter Allround in Den Hoorn. Bekwame trainers schotelden onze leerlingen een heerlijke Bootcamp les voor. Uiteraard deed de meester ook mee. Later deze week volgen de rest van de eerste klassen. 


Bezoek Science Centre

Dinsdag 2 Juni 2015 gaan alle eerste klassen op bezoek bij het Science Center waar diverse workshops worden gevolgd. Zo kunnen de leerlingen zich gaan vermaken met solderen,  het programmeren van robots, het bouwen van foam-bruggen, of het zichtbaar maken van hun eigen DNA, dit laatste mogen ze mee nemen naar huis. Het beloofd net als vorig jaar weer een leuke, leerzame dag te worden.


Hiphop-kenner Andy Ninvalle bezoekt SCK

Maandag 20 april 2015 hebben de leerlingen van het 1e en 2e leerjaar kunnen genieten van een adembenemende voorstelling van Andy Ninvalle.
Andy stroomt het Hiphop, Rap, Breakdance en aanverwanten dansstijlen door het bloed. In zijn voorstelling "Jongen en Yo" neemt hij het publiek mee naar New York, net na de tweede wereldoorlog. Je bezoekt de "Getto" en ontmoet de jongeren die daar wonen..!
Het was fascinerend om te zien hoe Andy, de docenten en de leerlingen volkomen in zijn ban had tijdens zijn "reis" door de geschiedenis van de hiphop...! Prachtige voorstelling!


Leerlingen uit leerjaar 3 lopen stage

Van dinsdag 7 april tot en met vrijdag 24 april 2015 lopen alle 3e klassers stage bij verschillende organisaties en bedrijven. Leerlingen houden een blog bij waar zij al hun stage ervaringen aan toevertrouwen. Tevens krijgen zij bezoek van hun docent, deze ziet erop toe dat alles goed verloopt. Bekijk hier enkele foto's.


Voorlichting Parijsreis

In grote getalen hebben ouders en andere geïnteresseerden zich in de aula verzamelt, maandagavond 13 mei 2015, alwaar zij voorlichting kregen over de Parijsreis. Een grote groep leerlingen en begeleiders gaan van dinsdag 19 mei tot en met donderdag 21 mei genieten van deze prachtige lichtstad in voorjaarsbloei...!


De Paashaas van Ronald en Jesse uit 1J


Donny Winkel tijdens Paasviering 2 april 2015


Rachel en Tess tijdens Paasviering 2 april 2015


Zip Your Lip

Woensdag 1 april 2015, nee.., het is geen 1 april grap.., zijn er leerlingen en docenten die vasten in het kader van de actie Zip Your Lip.
Onder begeleiding van Mw van Houweling hebben een aantal leerlingen zich gehouden aan de vasten actie. Door middel van sponsering halen de leerlingen geld op voor minder bedeelde kinderen in Afrika.
Deze leerlingen sluiten van 15:00 tot 18:30 uur de dag af met een gezamenlijke maal. Succes jongens en meisjes!! Foto's!


Politie ontvangt leerlingen op DoeDag

Dinsdag 24 maart 2015 was het DoeDag voor de 2e klas leerlingen. Tijdens deze On Stage dag hebben de leerlingen afspraken gemaakt met diverse bedrijven of organisaties. Een aantal leerlingen waren geïnteresseerd in de politie en hebben daar een rondleiding en uitleg gekregen over het reilen en zeilen op een politiebureau!
Bekijk hier meer foto's!


Berichten 1 tot 10 van 250

Groenstrook rond de school volop in bloei...

Onder leiding van Dhr G. Kalter zijn de borders rond het Stanislascollege Krakeel flink opgeknapt. Zo tegen de meivakantie staan de borders nu vol prachtige bloeiende planten! Een genot om langs te lopen...! Bekijk hier de prachtige foto's, gemaakt door Dhr. G. Kalter!


MAS stage bij verzorgingstehuis Lindenhof

Het hele schooljaar door hebben Det en Ronan uit de 2e klas, de bingo middagen verzorgt voor de oudere medemens in het verzorgingstehuis De Lindenhof.
Woensdag 15 april hebben de jongens met een spetterende bingo afscheid genomen van de bewoners en staf. De bewoners gaan de jongens missen.  Klik hier voor meer foto's!


Opbrengst Zip Your Lip actie

Woensdag 1 april zijn er een aantal leerlingen die hun lippen op elkaar hebben gehouden..., 24 uren lang hebben zij niets gegeten, natuurlijk was thee en water wel toegestaan! De dag hebben zij gezamenlijk afgesloten met een warme maaltijd.
Door zich te laten sponsoren hebben zij totaal € 266,92 opgehaald voor het goede doel. Klik hier voor meer info!


Harmonische start CSPE 2015

Woensdag 8 april 2015 zijn de CSPE examens gestart. Leerlingen waren op tijd aanwezig en zeer gemotiveerd om te starten met de CSPE's.
Ook de leerlingen die op het 2e en 3e lesuur examentrainingen aangeboden kregen, waren, nagenoeg, allen aanwezig en gemotiveerd!
Succes allemaal! Foto's


Paasviering 2 april 2015

Donderdag 2 april hebben de 1e en 2e klassen de Paasviering bijgewoond in de aula. Directeur Dhr. H. Dekkers en enkele docenten hebben Paasverhalen gedeeld met de leerlingen en tevens waren er optredens van leerlingen. Donny Winkel uit 1F heeft het lied "Dromen" voorgedragen op een fantastische wijze! Respect, Donny!!
Rachel De Jong en Tess Reedijk uit 1A hebben het lied "Mag ik dan bij jou..." gezongen. Prachtig dames! Meer foto's!


Examenkandidaten opgelet!!

Voor de Examenkandidaten van schooljaar 2015, is er onder het tabblad "Onderwijs" een pagina aangemaakt waar alle roosters en andere belangrijke zaken (op termijn..) te vinden zijn! Dus neem daar regelmatig een kijkje!!


Meiden in techniek speeddaten

Woensdagmiddag 1 april 2015 vanaf 13:00 komen er diverse vrouwelijke gastdocenten uit verschillende techniek branches om meisjes uit de 2e klassen te laten zien wat er allemaal mogelijk blijkt wanneer je kiest voor Techniek & Technologie.
De technisch onderlegde dames geven de 2e klas meisjes vanmiddag voorlichting over hun vak, zodat zij kunnen snuffelen aan de diverse branches die kunnen voortvloeien uit een opleiding in Techniek & Technologie! Foto's!!


Aanstormend talent.....

Sheyna van den Heever, uit 4t1, blijkt een aanstormend kunstenaarstalent!
Op het moment dat Mw Peereboom het aanwezige talent ontdekte, heeft zij Sheyna weten te strikken om een mooi kunstwerk te maken om, het wat saaie, lokaal 064 op te vrolijken. Sheyna is ermee aan de slag gegaan.., en zie hier het levensgrote resultaat! Prachtig, Sheyna, onze complimenten! Meer foto's


Bruggers Bezoeken VAK-Delft

Donderdag 19 maart 2015 hebben alle 1e klassen workshops gevolgd bij de Vrije Academie (VAK) op het Westvest in Delft. De leerlingen konden kiezen uit de volgende workshops: Theater sport, Urban Dance, Knuffelkussen maken, schaduw foto's ontwikkelen en pc producer! Klik hier voor wat sfeerfoto's!


Taaldorp voor 4e klas leerlingen

Van ma 16 tot en met do 19 maart 2015 hebben de eindexamenkandidaten Taaldorp. In een lokaal zijn er diverse kraampjes geïnstalleerd. Hieronder bevinden zich: n giftshop, de douane, het politiebureu en een restaurant. Hier gaan de leerlingen een situatie naspelen, natuurlijk allemaal in het engels!
Klik hier voor meer foto's!


Berichten 1 tot 10 van 247

Klik hier voor het archief

Krakeelpolderweg - Delft


Volg ons op @KrakeelSck Krakeelpolderweg op Facebook

Dinsdag 7 april 2015

Start stageweken leerjaar 3
tot vrijdag 24 april 2015

maandag 13 april 2015

tot en met 24 april vroeg Examens AVO-vakken
Meer info!

Maandag 27 april 2015

tot en met vrijdag 8 mei 2015
Meivakantie 2015

Maandag 11 mei 2015

Vanaf 08:30 uur tot 10:25 uur
alle 3e klassen
Evaluatie stage
met mentor
Zie monitor voor lokaal!

Maandag 11 mei 2015

tot en met donderdag 21 mei 2015
laat Examens AVO-vakken
Meer info!

Donderdag 14 mei 2015

Hemelvaartdag
vrijdag 15 mei 2015 lesvrij!!

Maandag 18 mei 2015

tot en met donderdag 21 mei 2015
Voor de thuisblijvers een speciaal programma|
met workshops van 2e t/m 5e lesuur
Vrijdag 22 mei 2015 lesvrij!

Dinsdag 19 mei 2015

tot en met do. 21 mei 2015
Parijsreis

Maandag 25 mei 2015

2e Pinksterdag
Lesvrij!

Dinsdag 2 juni 2015

leerjaar 1 volgen workshops
bij Science Centre
Volgens rooster op monitor

Donderdag 11 juni 2015

Eindexamenresultaten binnen
Mentor belt examenkandidaat
16:00 op school voor:
Voorlopige cijferlijst
eventuele herkansingen

Vrijdag 12 juni 2015

Eindexamen-herkansers melden zich voor 12:00 uur bij secretaris de heer Visser

Maandag 15 juni 2015

en Dinsdag 16 juni
Herkansingen voor examenkandidaten

Woensdag 17 juni 2015

t/m vrijdag 19 juni 2015
Uitslag herkansingen BB en KB

Dinsdag 23 juni 2015

Inleveren boeken 4e klassers
Zie brief!

Vrijdag 26 juni 2015

Bekendmaking eindexamenresultaten
Mentor belt leerling!

Maandag 29 juni 2015

Diploma uitreiking sector Techniek & Technologie

Dinsdag 30 juni 2015

Diploma uitreiking sector Dienstverlening & Commercie