Home > Scholen > Krakeelpolderweg - Delft

Parijsreis

Leerlingen en begeleiders genieten met volle teugen van Euro Disney en Parijs! Zij hebben dinsdag 19 mei, een heerlijk dagje gehad bij Euro Disney, met maar een hagelbui...! Woensdag hebben de leerlingen in groepjes en onder begeleiding, meerdere hot-spots in Parijs bewonderd.
Wij verwachten de groep vanavond rond een uur of 20:00 weer terug op Hollandse bodem! Bekijk hier vast wat foto's!


Mededeling voor eindexamenkandidaten

De resultaten van reeds gemaakte rekentoetsen zijn bekend! Jouw cijfer kun je bewonderen in Magister. Mocht je cijfer lager zijn dan 5,0, is er de mogelijkheid om deze te herkansen. Mail dan naar: sck@stanislascollege.nl ondervermelding van; herkansing rekentoets. Klik hier om de brief te bekijken.
In de eerste week van juni 2015 krijgen de 3e klassen de rekentoets voorgelegd. Nadere info volgt laterrrr!


Hiphop-kenner Andy Ninvalle bezoekt SCK

Maandag 20 april 2015 hebben de leerlingen van het 1e en 2e leerjaar kunnen genieten van een adembenemende voorstelling van Andy Ninvalle.
Andy stroomt het Hiphop, Rap, Breakdance en aanverwanten dansstijlen door het bloed. In zijn voorstelling "Jongen en Yo" neemt hij het publiek mee naar New York, net na de tweede wereldoorlog. Je bezoekt de "Getto" en ontmoet de jongeren die daar wonen..!
Het was fascinerend om te zien hoe Andy, de docenten en de leerlingen volkomen in zijn ban had tijdens zijn "reis" door de geschiedenis van de hiphop...! Prachtige voorstelling!


Fijne meivakantie!

Van maandag 27 april tot en met vrijdag 8 mei 2015 kunnen wij allemaal gaan genieten van de meivakantie! Hopenlijk heeft iedereen een fijne tijd en zien wij elkaar weer op maandag 11 mei 2015!


Project LO: Bootcamp

Van 20-4 t/m 24-4 staan de lessen Sport en Bewegen van leerjaar 1 in het teken van Bootcamp. Maandag gingen de klassen 1A, 1B en 1E  al  helemaal  los bij Sportcenter Allround in Den Hoorn. Bekwame trainers schotelden onze leerlingen een heerlijke Bootcamp les voor. Uiteraard deed de meester ook mee. Later deze week volgen de rest van de eerste klassen. Meer foto's


Bezoek Science Centre

Dinsdag 2 Juni 2015 gaan alle eerste klassen op bezoek bij het Science Center waar diverse workshops worden gevolgd. Zo kunnen de leerlingen zich gaan vermaken met solderen,  het programmeren van robots, het bouwen van foam-bruggen, of het zichtbaar maken van hun eigen DNA, dit laatste mogen ze mee nemen naar huis. Het beloofd net als vorig jaar weer een leuke, leerzame dag te worden.


Leerlingen uit leerjaar 3 lopen stage

Van dinsdag 7 april tot en met vrijdag 24 april 2015 lopen alle 3e klassers stage bij verschillende organisaties en bedrijven. Leerlingen houden een blog bij waar zij al hun stage ervaringen aan toevertrouwen. Tevens krijgen zij bezoek van hun docent, deze ziet erop toe dat alles goed verloopt. Bekijk hier enkele foto's.


Voorlichting Parijsreis

In grote getalen hebben ouders en andere geïnteresseerden zich in de aula verzamelt, maandagavond 13 mei 2015, alwaar zij voorlichting kregen over de Parijsreis. Een grote groep leerlingen en begeleiders gaan van dinsdag 19 mei tot en met donderdag 21 mei genieten van deze prachtige lichtstad in voorjaarsbloei...!


De Paashaas van Ronald en Jesse uit 1J


Donny Winkel tijdens Paasviering 2 april 2015


Berichten 1 tot 10 van 253

Workshops vanaf maandag 18 mei 2015

Maandag 18 mei 2015 starten de thuisblijvers met workshops. Deze worden van maandag tot en met donderdag 21 mei 2015 merendeels op school gegeven van het 2e tot en met het 5e lesuur. Hier is de indeling te vinden!
Allemaal veel plezier en maak er iets moois van!!
Bekijk hier de foto's en video's van alle workshops! Het is echt de moeite waard om al de mooie kunstwerken even te bewonderen!!


Groenstrook rond de school volop in bloei...

Onder leiding van Dhr G. Kalter zijn de borders rond het Stanislascollege Krakeel flink opgeknapt. Zo tegen de meivakantie staan de borders nu vol prachtige bloeiende planten! Een genot om langs te lopen...! Bekijk hier de prachtige foto's, gemaakt door Dhr. G. Kalter!
Inmiddels staan de foto's van de uitbreiding van al het weelderige groen, tijdens de meivakantie, ook in bovenstaand album, dus neem even een kijkje..!

 

 


MAS stage bij verzorgingstehuis Lindenhof

Het hele schooljaar door hebben Det en Ronan uit de 2e klas, de bingo middagen verzorgt voor de oudere medemens in het verzorgingstehuis De Lindenhof.
Woensdag 15 april hebben de jongens met een spetterende bingo afscheid genomen van de bewoners en staf. De bewoners gaan de jongens missen.  Klik hier voor meer foto's!


Opbrengst Zip Your Lip actie

Woensdag 1 april zijn er een aantal leerlingen die hun lippen op elkaar hebben gehouden..., 24 uren lang hebben zij niets gegeten, natuurlijk was thee en water wel toegestaan! De dag hebben zij gezamenlijk afgesloten met een warme maaltijd.
Door zich te laten sponsoren hebben zij totaal € 266,92 opgehaald voor het goede doel. Klik hier voor meer info!


Harmonische start CSPE 2015

Woensdag 8 april 2015 zijn de CSPE examens gestart. Leerlingen waren op tijd aanwezig en zeer gemotiveerd om te starten met de CSPE's.
Ook de leerlingen die op het 2e en 3e lesuur examentrainingen aangeboden kregen, waren, nagenoeg, allen aanwezig en gemotiveerd!
Succes allemaal! Foto's


Paasviering 2 april 2015

Donderdag 2 april hebben de 1e en 2e klassen de Paasviering bijgewoond in de aula. Directeur Dhr. H. Dekkers en enkele docenten hebben Paasverhalen gedeeld met de leerlingen en tevens waren er optredens van leerlingen. Donny Winkel uit 1F heeft het lied "Dromen" voorgedragen op een fantastische wijze! Respect, Donny!!
Rachel De Jong en Tess Reedijk uit 1A hebben het lied "Mag ik dan bij jou..." gezongen. Prachtig dames! Meer foto's!


Examenkandidaten opgelet!!

Voor de Examenkandidaten van schooljaar 2015, is er onder het tabblad "Onderwijs" een pagina aangemaakt waar alle roosters en andere belangrijke zaken (op termijn..) te vinden zijn! Dus neem daar regelmatig een kijkje!!


Meiden in techniek speeddaten

Woensdagmiddag 1 april 2015 vanaf 13:00 komen er diverse vrouwelijke gastdocenten uit verschillende techniek branches om meisjes uit de 2e klassen te laten zien wat er allemaal mogelijk blijkt wanneer je kiest voor Techniek & Technologie.
De technisch onderlegde dames geven de 2e klas meisjes vanmiddag voorlichting over hun vak, zodat zij kunnen snuffelen aan de diverse branches die kunnen voortvloeien uit een opleiding in Techniek & Technologie! Foto's!!


Aanstormend talent.....

Sheyna van den Heever, uit 4t1, blijkt een aanstormend kunstenaarstalent!
Op het moment dat Mw Peereboom het aanwezige talent ontdekte, heeft zij Sheyna weten te strikken om een mooi kunstwerk te maken om, het wat saaie, lokaal 064 op te vrolijken. Sheyna is ermee aan de slag gegaan.., en zie hier het levensgrote resultaat! Prachtig, Sheyna, onze complimenten! Meer foto's


Bruggers Bezoeken VAK-Delft

Donderdag 19 maart 2015 hebben alle 1e klassen workshops gevolgd bij de Vrije Academie (VAK) op het Westvest in Delft. De leerlingen konden kiezen uit de volgende workshops: Theater sport, Urban Dance, Knuffelkussen maken, schaduw foto's ontwikkelen en pc producer! Klik hier voor wat sfeerfoto's!


Berichten 1 tot 10 van 248

Klik hier voor het archief

Krakeelpolderweg - Delft


Volg ons op @KrakeelSck Krakeelpolderweg op Facebook

Maandag 11 mei 2015

tot en met donderdag 21 mei 2015
laat Centrale Examens AVO-vakken
Meer info!

Maandag 18 mei 2015

tot en met donderdag 21 mei 2015
Voor de thuisblijvers een speciaal programma|
met workshops van 2e t/m 5e lesuur
Vrijdag 22 mei 2015 lesvrij!

Dinsdag 19 mei 2015

tot en met do. 21 mei 2015
Parijsreis

Maandag 25 mei 2015

2e Pinksterdag
Lesvrij!

Woensdag 27 mei 2015

Herexamen CSPE T&T
volgens afspraak
6e tot en met 8e lesuur


Vrijdag 29 mei 2015

Herexamens CE eindexamenkandidaten
2e en 3e lesuur op de 3e etage

Maandag 1 juni 2015

Rekentoetsen 3d1,3d2,3t1
tijdens lesuren!
Dinsdag 2 juni 2015
Rekentoetsen 3t2,3t3
Woensdag 3 juni 2015
Rekentoetsen 3d3, 3d4

Dinsdag 2 juni 2015

leerjaar 1 volgen workshops
bij Science Centre
Volgens rooster op monitor

Donderdag 11 juni 2015

Eindexamenresultaten binnen
Mentor belt examenkandidaat
16:00 op school voor:
Voorlopige cijferlijst
eventuele herkansingen

Vrijdag 12 juni 2015

Eindexamen-herkansers melden zich voor 12:00 uur bij secretaris de heer Visser

Maandag 15 juni 2015

en Dinsdag 16 juni
Herkansingen voor examenkandidaten

Woensdag 17 juni 2015

t/m vrijdag 19 juni 2015
Uitslag herkansingen BB en KB

Dinsdag 23 juni 2015

Inleveren boeken 4e klassers
Zie brief!

Vrijdag 26 juni 2015

Bekendmaking eindexamenresultaten
Mentor belt leerling!

Maandag 29 juni 2015

Diploma uitreiking sector Techniek & Technologie

Dinsdag 30 juni 2015

Diploma uitreiking sector Dienstverlening & Commercie