Home > Scholen > Krakeelpolderweg - Delft

Afsluiting Project "Welkom in Delft"

Woensdag 1 juli 2015 was het mogelijk om live mee te genieten van de afsluiting van het Project "Welkom in Delft". De 3e klas D&C leerlingen hadden een primeur met de live-uitzending!!


Klik hier voor de namen van de geslaagde leerlingen


Project: Welkom in Delft

Van vrijdag 26 juni tot en met woensdag 1 juli zullen de leerlingen van 3 D&C, onder de bezielende leiding van het D&C-team, het project ‘Welkom in Delft’ uitvoeren. De leerlingen zullen in 8 groepen verdeeld worden. Iedere groep heeft één van de volgende thema’s: hotels, winkelen, restaurants en uitgaan in Delft. Het uiteindelijke resultaat wordt een informatieve website voor de toeristen. Project zal op 1 juli 2015 feestelijk afgesloten worden. Via youtube kan iedereen LIVE meegenieten van de feestelijke bijeenkomst! (link volgt snel)


Talentengroep Koken!!

Tijdens de Talentengroep-les van Mw van Tuyl leren de leerlingen allerlei lekkers klaar te maken! Aan de resultaten te zien worden het al echte kook-talentjes!!
Klik hier voor meer foto's.


Leerling red leven Karper

Delano Vis, wat een toepasselijke naam, heeft onlangs het leven gered van een karper in het Deltse Hout. Tijdens een wandeling zag hij een plastic zak in het water hangen, daarin bevond zich een levende karper. Waarschijnlijk was deze achtergelaten door "sport"vissers. De karper heeft zijn leven aan Delano te danken!!
Delano is een fervent visser. Op school is hij bij techniek bezig met een speciaal project: het ontwikkelen en maken van een viskar!!


Sportdag 4 juni 2015

Donderdag 4 juni 2015 Sportdag voor 1e, 2e en 3e leerjaar! En wat een mazzel hebben de leerlingen en begeleiders met het weer!!! Bekijk hier de foto's!


Mechatronica excursie

Woensdag 3 juni 2015 zijn de leerlingen die de MBO Mechatronica opleiding volgen op onze school op excursie geweest naar Aweta en Knoppert machines. Dit zijn twee bedrijven die machines maken voor de land- en tuinbouw. Tijdens het bezoek aan deze bedrijven hebben de leerlingen kunnen zien wat werken in de Mechatronica inhoud!! Klik hier voor een impressie.


Donderdag 4 juni SPORTDAG

Donderdag is het alweer sportdag 2015. De sportdag gaat plaats vinden op het Clubhuis 't Veld in Sportpark Biesland. Duimen voor mooi weer...!
Voor route beschrijving, klik hier!
De indeling voor de sportdag is hier te bekijken!
Voor de schema's, klik hier!
Alvast succes en veel plezier!!


Parijsreis

Leerlingen en begeleiders hebben met volle teugen genoten van Euro Disney en Parijs! Zij hebben dinsdag 19 mei, een heerlijk dagje gehad bij Euro Disney, met maar een hagelbui...! Woensdag hebben de leerlingen in groepjes en onder begeleiding, meerdere hot-spots in Parijs bewonderd.
De Parijsgangers zijn donderavond 22-5-2015 om 20:00 uur weer gearriveerd op Hollandse bodem! Bekijk hier al de foto's!


Mededeling voor eindexamenkandidaten

De resultaten van reeds gemaakte rekentoetsen zijn bekend! Jouw cijfer kun je bewonderen in Magister. Mocht je cijfer lager zijn dan 5,0, is er de mogelijkheid om deze te herkansen. Deze herkansingen van de rekentoetsen vinden plaats op vrijdag 29 mei 2015 het 2e en 3e lesuur op de 3e etage. Wil je herkansen, mail dan naar: sck@stanislascollege.nl ondervermelding van; herkansing rekentoets. Klik hier om de brief te bekijken.
In de eerste week van juni 2015 krijgen de 3e klassen de rekentoets voorgelegd. Nadere info volgt laterrrr!


Berichten 1 tot 10 van 261

Geslaagde inzamelingsactie!!

Twee stagiaires van SCK hebben een geslaagde inzamelingsactie op poten gezet, voor vluchtelingen die hun veilige haven in Delft hebben gevonden.
Vandaag worden de producten weggebracht. Klik hier voor meer foto's!


Diploma uitreiking T&T

Maandagavond 29 juni 2015 hebben de eindexamenkandidaten van Techniek & Technologie de diploma's uitgereikt gekregen. De genodigden hebben genoten van alle anekdotes en tevens van een hapje en een drankje!
Bekijk hier de foto's!


Kennismakingsmiddag Bruggers 2015-2016

Woensdagmiddag 10 juni hebben de brugklasleerlingen van het schooljaar 15-16, kennis gemaakt met hun nieuwe mentor en het schoolgebouw.
Klik hier voor meer foto's!


Dhr H. Pruisken ontvangt Onderwijsprijs 2015

Dinsdagavond 9 juni vond de uitreiking plaats van de lasdiploma's. Extra bijzonder was dat deze avond ook de Lucas Onderwijsprijs werd uitgereikt. Deze prijs wordt jaarlijks toegekend aan een VO-instelling of - en dat komt zelden voor - aan een persoon binnen Lucas Onderwijs. Dit jaar ging de prijs naar de oudste en langst zittende medewerker van Lucas Onderwijs Herman Pruisken. 
Lees hier meer! Wij feliciteren Dhr Pruisken met deze prachtige prijs!!


Stagiaires starten actie voor vluchtelingen...

Het is juni 2015 en het zonnetje begint in Nederland alweer voorzichtig te schijnen. Helaas hebben talloze vluchtelingen in Nederland en daarbuiten andere zaken aan hun hoofd. Op dit moment zijn er al meer dan 10 miljoen mensen wereldwijd op de vlucht. Honderdduizenden kwetsbare gezinnen komen terecht in vluchtelingenkampen met maar weinig of geen voorzieningen. Vaak betreft het opvang in of nabij het land van herkomst, maar iedereen weet ook dat er in Nederland opvang is voor vluchtelingen. Ook hier in Delft worden vluchtelingen opgevangen en voor deze groep gaan 2 stagiaires van het SCK een inzamelingsactie organiseren. Dit schoolbrede-project gaan Hasan en Hevar organiseren in het kader van hun opleiding. Van 11 juni tot en met 20 juni 2015 willen zij zoveel mogelijk producten inzamelen voor de 86 gezinnen die in Delft worden opgevangen. Dus, leerlingen en medewerkers, neem goede houdbare producten mee!!!!


Zomertuin SCK

De zomertuin van SCK op het Krakeelpolderweg staat prachtig in bloei! Geniet hier van de geweldige foto's gemaakt door Dhr Geerten.


Workshops Science Centre di 2-6-15


Leerjaar 1 op bezoek bij Science Centre

Leerlingen van leerjaar 1 zijn dinsdag 2 juni 2015 naar het Science Centre Delft voor het volgen van diverse workshops. Meer foto's !


Leerlingen maken eigen kleding...

Tijdens de wekelijkse, buitenschoolse workshop Kleding maken, hebben enkele leerlingen onder het toeziend oog van Mevrouw van Houweling, een rokje gemaakt. De leerlingen hebben zich creatief kunnen uitleven op het maken van het kledingstuk. Het resultaat mag er absoluut zijn!!


Workshops vanaf maandag 18 mei 2015

Maandag 18 mei 2015 starten de thuisblijvers met workshops. Deze worden van maandag tot en met donderdag 21 mei 2015 merendeels op school gegeven van het 2e tot en met het 5e lesuur. Hier is de indeling te vinden!
Allemaal veel plezier en maak er iets moois van!!
Bekijk hier de foto's en video's van alle workshops! Het is echt de moeite waard om al de mooie kunstwerken even te bewonderen!!


Berichten 1 tot 10 van 257

Klik hier voor het archief

Krakeelpolderweg - Delft


Volg ons op @KrakeelSck Krakeelpolderweg op Facebook

Ma 6 juli 2015

t/m woensdag 8 juli 2015
Inhaaldagen volgens afspraak
Alle leerlingen!

Dinsdag 7 jul 2015

Boeken inleveren voor
1e en 2e leerjaar
(tijden volgen in brief) 

Woensdag 8 juli 2015

Boeken inleveren voor
3e leerjaar
tussen 09:00 en 12:30 uur
(zie brief)

Maandag 13 juli 2015

tot en met vrijdag 21 augustus 2015
ZOMERVAKANTIE