Home > Scholen > Krakeelpolderweg - Delft

Paasviering Donderdag 17 april 2014

De eerste en tweede klassen van het Stanislascollege Krakeelpolderweg hebben de Paasviering bijgewoond in de aula. Onder leiding van Dhr Piening hebben leerlingen het Paasfilmpje gemaakt dat hiernaast te bewonderen valt! Ook heeft de SCK dansploeg zijn talenten laten zien! Het was weer een geslaagde viering!


Paasviering donderdag 17 april 2014


Sportklas op wintertoer

Zondagavond zijn de sportklas leerlingen en docenten dan echt op pad gegaan richting Kaprun, Oostenrijk! Meer foto's  Lees hier het dagelijks bijgewerkte verslag..!


Alle leerlingen les op de tablet...

Op deze foto zie je Roy uit 1C tijdens de les van Dhr Piening. Hij is hier aan het DJ-en op de tablet.., wat er allemaal niet mogelijk blijkt met een tablet..!


Nieuwsbrief Stanislascollege Krakeelpolderweg

Lees de Nieuwsbrief Stanislascollege Krakeelpolderweg hier!


Xperience Tour Zip Your Lip

Een Team van Zip Your Lip heeft donderdag 13 maart 2014 alle 1e, 2e en 3e leerjaren in de aula voorlichting gegeven over de actie Zip Your Lip!
Hier kunt u alles lezen over deze actie!


Taaldorp voor de examenklassen

Vanaf maandag 10 maart 2014 hebben alle 4e klassers individuele afspraken voor Taaldorp. Er worden Engelse gesprekken gevoerd met een politieagent, een winkelbediende, de douane en in een restaurant. Klik hier voor meer sfeer foto's!


4DC biologie lln op excursie naar Corpus, Oegstgeest

Woensdag 12 maart gaan de leerlingen biologie van 4DC klassen naar het Corpus in Leiden. Onder begeleiding wordt er een reis door het menselijke lichaam gemaakt.
De leerlingen worden om 8.15 uur op school verwacht. Met enkele begeleidende docenten vertrekken zij dan per bus naar Oegstgeest. Rond 12.30 worden ze weer op school afgezet. Dat betekent dat de leerlingen na de grote pauze de lessen weer volgens het rooster kunnen volgen. Lees hier de brief welke aan de ouders is verzonden! Klik hier om naar de website van Corpus te gaan!


De Loopbaankeuze van een leerling

Bekijk hier enkele aandachtspunten voor ouders bij de loopbaankeuze van hun kind!


3DC voert sollicitatiegesprekken

Op 10 februari hebben leerlingen van klas 3 DC op 2 locaties in Delft een “echt” sollicitatiegesprek gevoerd. Vanaf 13:00 uur zaten 16 vrijwilligers van de Delftse Soroptimisten, Ipse de Bruggen en enkele ondernemers klaar om de leerlingen te ontvangen. Vooraf waren de meeste leerlingen wel nerveus, maar dat bleek niet echt nodig. Enthousiast vertelden ze hoe goed het gegaan was en wat ze er van hadden geleerd. Een geslaagde  middag dankzij de inzet van de leerlingen én de vele vrijwilligers. Rest ons iedereen te bedanken voor hun inzet.!


Berichten 1 tot 10 van 193

Paasweekend

Vrijdag 18 april is het Goede vrijdag
Maandag 21 april is 2e paasdag
Medewerkers wensen alle leerlingen en ouders een heel fijn Paasweekend!


Film paasviering 2014


CSPE's en Examen AVO-vakken roosters

CSPE 1 DC

CSPE 2 DC

Examen Avo-vakken DC en TT


Afsluiting Zip Your Lip

Dinsdag 1 april 2014 hebben de deelnemers van Zip Your Lip om 18:30 uur de actie afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. De leerlingen zijn echte bikkels om dit 24 uur lang vol te houden met enkel zo af en toe een glaasje water. Er is een bedrag opgehaald middels sponsoring, het bedrag wordt later bekend gemaakt!


Sex in de stad

Woensdag 19, do. 20 en vrijdag 21 maart 2014 hebben de 2e klassen elk een dubbel uur, kunnen genieten van de interactieve voorstelling "Seks in de stad". Met deze link komt u op de site! Hier kunt u meer foto's bekijken!


klik hier!


Delft On Stage

Op  4 maart 2014 en 18 maart 2014  zal  Delft  On Stage®        plaatsvinden. Op 4 maart zijn de leerlingen van het 2e leerjaar naar het Mondriaancollege geweest, waarop beurs beroepsbeoefenaars stonden.  Met 2 beroepsbeoefenaars hebben de leerlingen een afspraak gemaakt voor op  de DOE DAG die dinsdag18 maart plaats vond. Tijdens het bezoek van de leerlingen  hebben de bedrijven  hen meer verteld over hun vak.  Klik hier voor meer informatie.
Meer foto's! De bovenstaande foto is gemaakt op de Doe Dag!


Design banken in leerlingenhal

Kort geleden zijn er in de leerlingenhal diverse designbankjes geplaatst. De leerlingen kunnen hier hun pauze doorbrengen en met medestudenten overleggen en informatie uitwisselen. De leerlingen zijn zeer enthousiast over de mooie bankjes.


Workshops Science Centre voor de Bruggers

Donderdag 27 maart 2014 gaan de brugklassen vanaf het 6e lesuur naar het Science Centre waar zij diverse workshops gaan volgen. Zij kunnen ingedeeld worden bij: DNA, Lego Mindstorms, Bio Vogelhuisje, Maquettebouw, Balsabruggen. Elke leerlingen doet 1 van bovenstaande workshops. Bij Dhr Mulder kunnen zij aangeven welke workshop hun voorkeur heeft.


Brief voor examenkandidaten 4e klassen

Lees hier informatie over het aanbreken van de examentijd..!
Meer info volgt!
Klik hier voor de examenkrant VMBO 2014!!


Berichten 1 tot 10 van 198

Klik hier voor het archief

Krakeelpolderweg - Delft
Volg ons op @KrakeelSck

Maandag 7 april 2014

Start vroeg examen CSPE's
Start gecomprimeerd rooster AVO vakken
voor lln die later examen doen.

Maandag 7 april 2014

tot en met vrijdag 25 april 2014
Stage weken 3e klassen

Maandag 28 april 2014

tot en met vrijdag 9 mei 2014
MEIVAKANTIE